3 + 1 AJÁNDÉKÖTLET ANYÁK NAPJÁRA

Május első vasárnapja az Anyák napja. Ugyan minden nap hálát adhatunk értük, de van az évben egy nap, amikor kitüntetett figyelem éri őket. Ilyenkor igyekszünk legalább valami aprósággal kifejezni szeretetünket, de ahhoz hogy véletlenül se okozzon gondot az ajándékválasztás, készültem neked néhány ötlettel.

1. VIRÁG

Tudom tudom, ezt magadtól is kitaláltad volna, de szeretnélek biztosítani róla, hogy egy csokor friss tavaszi virág és néhány kedves szó mindig tökéletes választás!

2. ÉDESSÉG, SÜTIBOX

Az elmúlt években kifejezetten népszerűek lettek az ilyen s olyan alkalmakra készített sütiboxok. Néhány kézműves bonbon, egy sor finom macaron… hmmm… ennek nem lehet majd ellenállni

3. AJÁNDÉKKOSÁR

Ha valamivel többre vágysz, azt javaslom készíts egy személyre szabott ajándékcsomagot. Ugorj be egy közeli drogériába és válogass össze testet és lelket kényeztető termékeket. Arcmaszk, testápoló, fürdősó, illatgyertya, én ezeket biztosan beválogatnám 🙂 

3 + 1. AJÁNDÉKUTALVÁNY

És ha idén valami különlegeset vágysz ajándékozni, akkor pedig a fotózás élményét javaslom. Ez egy azért nem mindennapi ajándék, mert tényleg lélekformáló ereje lehet. Nagyon jól tudom az ügyfeleimből kiindulva, hogy sokan nehezen veszik rá magukat, hogy részt vegyenek egy fotózáson, pedig igazán nagyon vágynak rá! Hajlamosak vagyunk a fontossági sorrend végére tenni Önmagunkat (főleg az Anyák) de nem szabadna elfelejteni, hogy az Anya is NŐ. A fotós ajándék utalvány kiváló akkor is, ha tényleg minden a család, és egy közös családi élményként szeretnétek a fotózást. 

Kérdésed van? Írj nekem:

vagy hívj:

+36 30 844 92 04

Kövess facebookon!

Információk

Általános Szerződési Feltételek >

Adatvédelmi Nyilatkozat >

© Copyright 2021 - Shining Shot Photography by Palaga Bettina | Minden jog fenntartva!